top of page

​Τμήματα & εκπαιδευτικά προγράμματα.​

παιδια στην ταξη
Διαμόρφωση προγράμματος σπουδών.

Η εκμάθηση ξένης γλώσσας πέρα από την ικανότητα επικοινωνίας με ξένους και την απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης ξένης γλώσσας προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα: βελτιωμένη σχολική απόδοση, οξύνοια και υψηλότερο βαθμό κοινωνικοποίησης. Έχει αποδειχθεί, ακόμη, ότι η μελέτη ξένης γλώσσας βοηθά τους μαθητές να ασκήσουν κριτική σκέψη.

Τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζουν νέες, πιο σύνθετες ιδέες καθώς εκτίθενται σε πολιτισμικά ερεθίσματα τα οποία δεν τους ήταν γνώριμα έως τότε. Η γνώση μιας ξένης γλώσσας προσφέρει στο παιδί σας προβάδισμα και στον ανταγωνιστικό εργασιακό χώρο. Οι ξένες γλώσσες αυξάνουν τις ευκαιρίες για δουλειά σε τομείς όπως ο τουρισμός, το μάρκετινγκ, οι τηλεπικοινωνίες, η διοίκηση επιχειρήσεων, η έρευνα, η εκπαίδευση αλλά και το δημόσιο.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, λοιπόν, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιωάννης Σιμούλης προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο δεν έχει μόνο σκοπό την απόκτηση ενός πιστοποιητικού, αλλά και τη γενικότερη διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Επιλέγοντας ένα ΚΞΓ πρέπει να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας δεν θα αποφοιτήσει απλώς κρατώντας ένα πτυχίο, αλλά κυρίως ότι θα λάβει μια σφαιρική και παιδαγωγική επιμόρφωση στη γλώσσα και τον πολιτισμό της ξένης γλώσσας, γεγονός που διασφαλίζει την πραγματική και καλή γνώση της ξένης γλώσσας για πολλά χρόνια αφού το παιδί αποφοιτήσει.

Για την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, ιδρύματα και φορείς διασφαλίζοντας ότι το πιστοποιητικό που έχει λάβει το παιδί σας έχει πραγματικό αντίκρυσμα.

hau
cambridge
esb
toeic
toefl
ielts
κπγ
palso
παιδικα τμηματα
Παιδικά τμήματα

Βασική μας πεποίθηση είναι πως η εκπαίδευση στις ξένες γλώσσες πρέπει να ξεκινά σε νεαρή ηλικία έτσι ώστε ο μαθητής να έχει επαρκή χρόνο να αναπτύξει και να εμπεδώσει τις απαιτούμενες δεξιότητες πριν το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα του Λυκείου.

Περιβάλλουμε το νεαρό μαθητή με αμέριστη αγάπη ώστε και εκείνος να αγαπήσει τη μάθηση, βασική προϋπόθεση για την μετέπειτα εξέλιξη του. Εμπλουτίζουμε το μάθημα με ευχάριστες και κατάλληλα σχεδιασμένες δραστηριότητες για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του μαθητή αμείωτο κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ωστέ αυτή να μην καταντήσει αγγαρεία.

Επίσημη έναρξη τμημάτων:

11 ΣΕΠ

Μαθητικά

17 ΣΕΠ

Παιδικά

01 ΟΚΤ

Ενηλίκων

Νέα τμήματα δημιουργούνται καθ'ολη την διάρκεια της χρονιάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα νέα διαθέσιμα τμήματα στο 2410626920

Τμήματα φοιτητών-ενηλίκων

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του ενήλικα μαθητή και σας παρέχει:

 

  • ουσιαστική απόκτηση γνώσεων

  • το συντομότερο δυνατό κύκλο σπουδών

  • αναγνωρισμένα απο το ΑΣΕΠ πτυχία

  • φιλικό και ευέλικτο ωράριο

  • τμήματα αποκλειστικά φοιτητών-ενηλικών

  • τμήματα αρχαρίων/προχωρημένων

  • τμήματα TOEIC, TOEFL, IELTS
     

Οι απόφοιτοι μαθητές μας χρησιμοποιούν καθημερινά με επιτυχία στο χώρο εργασίας τους Ξένες Γλώσσες, εσείς;​
 

τμηματα ενηλικων
vellum
trinity
Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο

Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΥΛΗΣ" συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, φορείς και εκδοτικούς οίκους με σκοπό να προσφέρει πάντοτε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μαθητές.

Είναι αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο της Vellum Global Educational Services,  αποκλειστικό συνεργάτη του τμήματος διεθνών εξετάσεων του Cambridge (University of Cambridge International Examinations), για τα πιστοποιητικά πληροφορικής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη καθώς και του Trinity College London για τα πιστοποιητικά Αγγλικής Γλώσσας.

bottom of page