Το σχολείο μας.

45 χρόνια δημιουργικης προσφοράς στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας ιδρύθηκε το 1974 στην Λάρισα από την κ. Γεωργία Γιαννακοπούλου-Σιμούλη. Σήμερα η δεύτερη γενιά εκπαιδευτικών συνεχίζουμε να προσφέρουμε στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης υπό τη διεύθυνση του υιού, κ. Ιωάννη Σιμούλη.

 

Στο σχολείο μας διδάσκεται αποκλειστικά η αγγλική γλώσσα γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση είναι εγγύηση ποιότητας.

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιωάννης Σιμούλης, στην Λάρισα και την Αγιά, λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου μέριμνά μας είναι η άνετη φιλοξενία των μαθητών μας και η εξασφάλιση ενός άρτια εξοπλισμένου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές μας. Οι χώροι του σχολείου είναι αναγνωρισμένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ ως προς τη λειτουργικότητα και ασφάλειά τους και λειτουργούν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα εκπαιδευτικών χώρων. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του σχολείου μας με σκοπό να παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

 

Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι φωτεινές, άνετες και ευχάριστες. Διαθέτουμε ειδική αίθουσα Η/Υ όπου οι μαθητές μπορούν να εξασκήσουν περαιτέρω την αγγλική γλώσσα μέσω υπολογιστών, μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων.

 

Οι καθηγητές μας, πέρα από το γεγονός ότι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα που ορίζει το Υπ. Παιδείας, παρακολουθούν κάθε χρόνο ημερίδες κατάρτισης στη διδακτική μεθοδολογία και σεμινάρια που οργανώνονται από εγχώριους και διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς.

 

Από το 1974 εκατοντάδες μαθητές φοίτησαν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιωάννης Σιμούλης, και όλοι περιγράφουν την εμπειρία τους στις τάξεις μας ως αξέχαστη!

1/1

© 2015-2020 Ξένες Γλώσσες, Ιωάννης Σιμούλης.

Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
All trademarks and logos belong to their respective owners.

Follow us on

  • w-facebook